Fremtidige Rockstjerner

At blive en rockestjerne er ikke så nemt i dag. Det kræver en masse forberedelse, færdigheder og ikke mindst; erfaring. Skolerne som Dr. Mollercollege i Holland hvorfra studerende i oktober 2017 besøgte Roskilde, forstår hvor vigtigt det er og tilbyder et specielt musikprogram til deres eleverne og deltager i vores særligt musikprojekt ‘ROCK-‘N-ROLL HIGH SCHOOL’ (tidligere kaldt ‘For Those About To Rock’). På Music’scool på Musicon samarbejder vi med Music’scool i Holland og tilbyder en international scene for unge musiker.

De hollandske studerende boede hos elever fra Roskilde Gymnasium, og lørdag den 27. oktober gav de sammen koncert på Ragnarock – Museet for pop, rock og ungdomskultur og søndag den 28. oktober på spillestedet Drop Inn i København. Eleverne fra Roskilde Gymnasium glæder sig at besøge de musikstuderende i Holland, så de musikglade studerende igen får mulighed for optræde sammen. I foråret af 2018 rejser de danske studerende til Waalwijk.

”Det unikke ved Music’scool er, at vi samarbejder med Ragnarock Museet, Roskilde Gymnasium og har internationalt udsyn. Og så passer vi rigtig godt ind i den kreative og musiske ånd, som findes her i Musicon-bydelen.” 

Back to Top

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.