GRATIS Prøvetime

Nybegynder eller trænet? Vi tager undervisningen derfra, hvor du er. Send en besked og tilmeld dig en GRATIS prøvetime. Vi tilbyder undervisning fra 6 år og op.

Bevis nedenfor, at du ikke er en robot.

noget for pengene

Musikundervisning er en investering i dig selv, som du vil have glæde af resten af dit liv. Music’scool giver dig noget for pengene. Vores undervisningstimer varer længere end på de almindelige musikskoler, og du vil få endnu bedre beherskelse og føling med dit instrument end med en videotutorial eller anden egenundervisning. På Music’scool får du personlig vejledning af kompetente instruktører, og du lærer at mestre dit instrument gennem undervisning og målrettede hjemmearbejdsopgaver. Så endda på den cool’ste skole som findes! Vi tilbyder undervisning til alle aldre fra 6 og op.

Hvorfor Music’scool?

Mange flere timers undervisning på årsbasis

Hos Music’scool varer alle undervisningstimer 30 minutter, hvor de ofte er kortere hos andre musikskoler. Udover de længere lektioner giver vi mulighed for op til 40 undervisningssessioner på årsbasis. Et højt timeantal, der hjælper dig til at lære dit instrument at kende endnu bedre.

Gruppeundervisning og undervisning med to kursister varer 30 eller 45 minutter.

Mulighed for erstatningslektion

Hvis du giver besked om dit fravær mindst 48 timer i forvejen, vil vi bestræbe os på at finde et tidspunkt, hvor du kan få en erstatningslektion. Dette kan dog maksimalt gøres tre gange om året. På Music’scool gør vi, alt hvad vi kan for at finde en løsning.

Gratis prøvelektion

Du kan altid få en GRATIS prøvetime, før du beslutter dig for at tilmelde dig et instrument. Prøvelektionen er helt gratis og uforpligtende og giver dig et godt indblik i et Music’scool-forløb med det instrument, du prøver. Vi tror på at vælge på et godt og oplyst gundlag giver de gladeste elever.

Flexibel

Music’scool er fleksibel. Hvis du ikke har så meget tid, er det muligt at tage en undervisningstime hver anden uge. Du kan også få fuld selvbestemmelse ved at købe et 10-turskort eller betale for separate undervisningstimer og planlægge dine sessions fra gang til gang.

For alle instrumenter og sang kan du altid få en GRATIS prøvelektion, før du beslutter dig for at tilmelde dig. Prøvelektionen er helt gratis og uforpligtende. Vi giver mulighed for 40 eller 20 lektioner om året og 3 gange pr. år mulighed for erstatningslektion ved rettidigt afbud. Spørg efter betingelser. Ved indmeldelse på Music’scool opkræves det et engangsregistreringsgebyr på kr. 100,-, dog undtaget enkelt lektioner og 10 lektioners klippekort. Hos Music’scool kan du starte når som helst, såfremt der er plads. Så snart vi har modtaget din tilmelding, vil vi kontakte dig med henblik på at aftale en passende undervisningsdag og tidspunkt. Først når du er påbegyndt din undervisning, vil betalingerne starte. Du kan betale via PBS eller med mobilepay.

ABONNEMENTER

MUSIC LEGENDS Lektionspris Kvartalspris
Enetime, 30 min. hver uge, 40 lektioner pr. år DKK 200,00 DKK 2000,00
Enetime, 30 min. hver anden uge, 20 lektioner pr. år DKK 220,00 DKK 1100,00
ROCK STARS* Lektionspris Kvartalspris
2 personer, 45 min, 40 lektioner per år DKK 170,00 DKK 1700,00
2 personer, 30 min, 40 lektioner per år DKK 135,00 DKK 1350,00
Gruppe lektion, 45 min, 4-6 pers. 40 lektioner per år DKK 135,00 DKK 1350,00

* = Pris per person.

LOCAL HEROES Lektionspris Kvartalspris
Enkelt lektioner, pris per lektion DKK 240,00
10 lektioners klippekort, pris per klippekort DKK 235,00 DKK 2350,00

ÅRSABONNEMENT

MUSIC LEGENDS Lektionspris Årspris
Enetime, 30 min., 40 lektioner pr. år DKK 190,00 DKK 7600,00
Download 'Priser 2018' som PDF

Back to Top