noget for pengene

Musikundervisning er en investering i dig selv, som du vil have glæde af resten af dit liv. Music’scool giver dig noget for pengene. Vores undervisningstimer varer længere end på de almindelige musikskoler, og du vil få endnu bedre beherskelse og føling med dit instrument end med en videotutorial eller anden egenundervisning. På Music’scool får du personlig vejledning af kompetente instruktører, og du lærer at mestre dit instrument gennem undervisning og målrettede hjemmearbejdsopgaver. Så endda på den cool’ste skole som findes! Vi tilbyder undervisning til alle aldre fra 6 og op.

Hvorfor Music’scool?

Mange flere timers undervisning på årsbasis

Hos Music’scool varer alle undervisningstimer 30 minutter, hvor de ofte er kortere hos andre musikskoler. Udover de længere lektioner giver vi mulighed for op til 40 undervisningssessioner på årsbasis. Et højt timeantal, der hjælper dig til at lære dit instrument at kende endnu bedre.

Gruppeundervisning og undervisning med to kursister varer 30 eller 45 minutter.

Mulighed for erstatningslektion

Hvis du giver besked om dit fravær mindst 48 timer i forvejen, vil vi bestræbe os på at finde et tidspunkt, hvor du kan få en erstatningslektion. Dette kan dog maksimalt gøres tre gange om året. På Music’scool gør vi, alt hvad vi kan for at finde en løsning.

Gratis prøvelektion

Du kan altid få en GRATIS prøvelektion, før du beslutter dig for at tilmelde dig et instrument. Prøvelektionen er helt gratis og uforpligtende og giver dig et godt indblik i et Music’scool-forløb med det instrument, du prøver. Vi tror på at vælge på et godt og oplyst gundlag giver de gladeste elever.

Flexibel

Music’scool er fleksibel. Hvis du ikke har så meget tid, er det muligt at tage en undervisningstime hver anden uge. Du kan også få fuld selvbestemmelse ved at købe et 10-turskort eller betale for separate undervisningstimer og planlægge dine sessions fra gang til gang.

For alle instrumenter og sang kan du altid få en GRATIS prøvelektion, før du beslutter dig for at tilmelde dig. Prøvelektionen er helt gratis og uforpligtende. Vi giver mulighed for 40 eller 20 lektioner om året og 3 gange pr. år mulighed for erstatningslektion ved rettidigt afbud. Spørg efter betingelser. Hos Music’scool kan du starte når som helst, såfremt der er plads. Så snart vi har modtaget din tilmelding, vil vi kontakte dig med henblik på at aftale en passende undervisningsdag og tidspunkt. Først når du er påbegyndt din undervisning, vil betalingerne starte. Du kan betale via bankoverførsel eller med MobilePay.

Music’scool opkræver undervisningsafgift kvartalsvis forud 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober. Hver betaling dækker en blok af 10 lektioner (hver uge) eller 5 lektioner (hver anden uge). Prisen beregnes ved at gange antallet af lektioner (40 eller 20) per undervisningsår med lektionsprisen og dividere med 4. 

Prisen er baseret på at følge 40 eller 20 lektioner per undervisningsår. Ved indmeldelse på Music’scool opkræves det et engangsregistreringsgebyr på kr. 100,-, dog undtaget enkelt lektioner og 10 lektioners klippekort.

Ved eneundervisning varer en undervisningstime hos Music’scool altid 30 minutter. Det er længere end mange andre musikskoler, så vær opmærksom på dette når du planlægger. Ved gruppeundervising eller undervisning med 2 elever varer en undervisningstime 30 eller 45 minutter.

ABONNEMENTER

MUSIC LEGENDS Lektionspris Kvartalspris
Eneundervisning, 30 min. hver uge, 40 lektioner pr. år DKK 235,50 DKK 2355,00
Eneundervisning, 30 min. hver anden uge, 20 lektioner pr. år DKK 260,00 DKK 1300,00
ROCK STARS* Lektionspris Kvartalspris
2 personer, 45 min. hver uge, 40 lektioner per år DKK 201,00* DKK 2010,00*
2 personer, 30 min. hver uge, 40 lektioner per år DKK 159,70* DKK 1597,00*
Gruppe lektion, 45 min. hver uge, 4-6 pers. 40 lektioner per år DKK 159,70* DKK 1597,00*

* = Pris pr. person.

‘Music Legends’ (eneundervisning hver uge eller hver anden uge) og ‘Rock Stars’ (gruppeundervisning) er abonnementer hvor du betaler 10 (hver uge) eller 5 (hver anden uge) lektioner forud pr kvartal og bliver minimum et kalenderår.
Hvis du gerne vil have mere fleksibilitet, kan du også vælge at betale for undervisningstimer enkeltvis eller købe et “10-lektioners klippekort”. Et klippekort er gældende for 10 gange undervisning og du kan booke lektionerne forud eller fra gang til gang.

OBS! Music’scool opkræver undervisningsafgift kvartalsvis forud 1. januar, 1. april, 1. juli og 1. oktober. Hver betaling dækker en blok af 10 lektioner (hver uge) eller 5 lektioner (hver anden uge).

ENKELT LEKTION / KLIPPEKORT

LOCAL HEROES Lektionspris Kvartalspris
Enkelt lektioner, pris per lektion DKK 287,00
10 lektioners klippekort, pris per klippekort DKK 278,00 DKK 2780,00
Download 'Priser' som PDF
Back to Top

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.