Erfarne musiklærere

Undervisningen hos Music’scool gives af erfarne musiklærere, der kender musikkens verden lige så godt som de kender deres instrument. De spiller ofte selv på scenen og uddanner sig løbende. For hvert eneste instrument eller sang har Music’scool en lærer, der hurtigt kan hjælpe dig på rette vej. Undervisningen er skræddersyet til dit niveau og dine personlige ønsker. Her kan du møde lærerne der underviser i bas, guitar, keyboard, sang og trommer.

Jesper Juncker

“Bassen er det instrument der får folk til at danse. I mine lektioner giver jeg undervisning i nogle af rockmusikkens største sange, som er et rigtig godt fundament for basspil.”

Indflydelse: Chaka Khan, Toto, Sting

Christian Panum

“…”

Indflydelse: Hendrix, Miles Davis, David Bowie

Kasper Daugaard

(bl.a. Lukas Graham)

“Musik er et sprog, og sprog lærer man bedst at tale ved at lytte sig frem – ikke ved at læse i en bog. I min undervisning lærer jeg dig at bruge dine ører (og hænder!) til at blive en bedre pianist i stedet for bare at give dig en masse noder med hjem. Med dine ambitioner og dit niveau som omdrejningspunkt arbejder vi f.eks. med akkordlære, improvisation, groove, hørelære, musikteori m.m.”

Indflydelse: Steely Dan, The Beatles, Shu-Bi-Dua m.fl… -og Lukas Graham!

Anya Aaby

Sangstemmen er et fantastisk instrument! Med fokus på DIG og det DU gerne vil synge, arbejder vi professionelt med krop, stemmeteknik og udtryk. I trygge rammer, griner og øver vi os til mere frihed i stemmen, så du kan udtrykke lige det du har lyst til.

Indflydelse: Stevie Wonder, Tina Turner, India Arie

Ditlev Ulriksen

Alle kan lære at synge. Med den påstand tager jeg udgangspunkt i den enkelte sangers ønske. Vi skaber sammen nogle trygge rammer, indenfor hvilke man kan udfolde sig frit og hvor ordet ”fejl” ikke eksisterer. Jeg guider så godt jeg kan, med teori og praktiske øvelser og altid med musikken og sangeren i fokus. Mit personlige mål er, at sangeren går fra hver lektion med et smil på læben.

Indflydelse : Elvis, David Coverdale, Freddie Mercury

Roan Segers

“Mit mål er at du får fornøjelsen af at spille, selv de mest kedelige øvelser. I min undervisning som er baseret på at spille live, er holdning, overblik, og bevidsthed de tre vigtigste aspekter.”

Indflydelse: U2, Toto, Sting

Back to Top

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies. 

My Music'scool

Her kan du logge ind til My Music'scool for at se hvornår din næste lektion er.

LOGIN