Erfarne musiklærere

Undervisningen hos Music’scool gives af erfarne musiklærere, der kender musikkens verden lige så godt som de kender deres instrument. De spiller ofte selv på scenen og uddanner sig løbende. For hvert eneste instrument eller sang har Music’scool en lærer, der hurtigt kan hjælpe dig på rette vej. Undervisningen er skræddersyet til dit niveau og dine personlige ønsker. Her kan du møde lærerne der underviser i bas, guitar, keyboard, sang og trommer.

Jesper Juncker

“Bassen er det instrument der får folk til at danse. I mine lektioner giver jeg undervisning i nogle af rockmusikkens største sange, som er et rigtig godt fundament for basspil.”

Indflydelse: Chaka Khan, Toto, Sting

Christian Panum

“Musik skal spilles og ikke læses i en bog.
I min undervisning tager jeg udgangspunkt i den enkelte elev, elevens niveau og tilpasser undervisningen derefter. Jeg har god erfaring med at lave små videoer at de ting vi gennemgår så eleven har nemmere ved at huske det hele.”

Indflydelse: Led Zeppelin, Ozzy Osbourne, AC/DC

Kasper Daugaard

(bl.a. Lukas Graham) Masterclasses (flere gange om året på solotimebasis)

“Musik er et sprog, og sprog lærer man bedst at tale ved at lytte sig frem – ikke ved at læse i en bog. I min undervisning lærer jeg dig at bruge dine ører (og hænder!) til at blive en bedre pianist i stedet for bare at give dig en masse noder med hjem. Med dine ambitioner og dit niveau som omdrejningspunkt arbejder vi f.eks. med akkordlære, improvisation, groove, hørelære, musikteori m.m.”

Indflydelse: Steely Dan, The Beatles, Shu-Bi-Dua m.fl… -og Lukas Graham!

Christian Bundgaard

“Musik er et af de få, hvis ikke det eneste, universelle sprog som vi har. Det påvirker os, om vi kan lide den specifikke genre eller ej, sætter musik stort set altid en følelse i gang hos os. Derfor vægter jeg at vi i undervisningen har fokus på at bruge vores ører og derfor hurtigt kommer i gang med at lære nogle sange. Undervisning vil også fokusere på at opbygge de teoretiske og tekniske færdigheder, som der skal til for at kunne udvikle sig bedst muligt alt imens man har det sjovt”

Indflydelse: Dr. John, Ray Charles, The Band

Anya Aaby

Sangstemmen er et fantastisk instrument! Med fokus på DIG og det DU gerne vil synge, arbejder vi professionelt med krop, stemmeteknik og udtryk. I trygge rammer, griner og øver vi os til mere frihed i stemmen, så du kan udtrykke lige det du har lyst til.

Indflydelse: Stevie Wonder, Tina Turner, India Arie

Ditlev Ulriksen

Alle kan lære at synge. Med den påstand tager jeg udgangspunkt i den enkelte sangers ønske. Vi skaber sammen nogle trygge rammer, indenfor hvilke man kan udfolde sig frit og hvor ordet ”fejl” ikke eksisterer. Jeg guider så godt jeg kan, med teori og praktiske øvelser og altid med musikken og sangeren i fokus. Mit personlige mål er, at sangeren går fra hver lektion med et smil på læben.

Indflydelse : Elvis, David Coverdale, Freddie Mercury

Roan Segers

“Mit mål er at du får fornøjelsen af at spille, selv de mest kedelige øvelser. I min undervisning som er baseret på at spille live, er holdning, overblik, og bevidsthed de tre vigtigste aspekter.”

Indflydelse: U2, Toto, Sting

Back to Top

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.