Erfarne musiklærere

Undervisningen hos Music’scool gives af erfarne musiklærere, der kender musikkens verden lige så godt som de kender deres instrument. De spiller ofte selv på scenen og uddanner sig løbende. For hvert eneste instrument eller sang har Music’scool en lærer, der hurtigt kan hjælpe dig på rette vej. Undervisningen er skræddersyet til dit niveau og dine personlige ønsker. Her kan du møde lærerne der underviser i bas, guitar, keyboard, sang og trommer.

Jesper Juncker

“Bassen er det instrument der får folk til at danse. I mine lektioner giver jeg undervisning i nogle af rockmusikkens største sange, som er et rigtig godt fundament for basspil.”

Indflydelse: Chaka Khan, Toto, Sting

Kristian Hoffmann

“Der bliver taget udgangspunkt i den enkelte elevs niveau og ønsker. Riffs, sange, fingerspil, akkorder og improvisation. Det skal være sjovt at spille guitar!”

Indflydelse: Hendrix, Miles Davis, David Bowie

Kasper Daugaard

(bl.a. Lukas Graham)

“Musik er et sprog, og sprog lærer man bedst at tale ved at lytte sig frem – ikke ved at læse i en bog. I min undervisning lærer jeg dig at bruge dine ører (og hænder!) til at blive en bedre pianist i stedet for bare at give dig en masse noder med hjem. Med dine ambitioner og dit niveau som omdrejningspunkt arbejder vi f.eks. med akkordlære, improvisation, groove, hørelære, musikteori m.m.”

Indflydelse: Steely Dan, The Beatles, Shu-Bi-Dua m.fl… -og Lukas Graham!

Mathilde Savery

Stemmen er en direkte vej til sjælen. Her får du opbygget en sund stemme, med en god teknik, så du ikke har nogen barriere mellem det du gerne vil, og det der kommer ud. Teknik er til for nemt at kunne udtrykke sig – så teknik og udtryk går hånd i hånd. I min undervisning er der fokus på balancen mellem disse to.

Indflydelse: Jeff Buckley, Amy Winehouse, Paul McCartney

Roan Segers

“Mit mål er at du får fornøjelsen af at spille, selv de mest kedelige øvelser. I min undervisning som er baseret på at spille live, er holdning, overblik, og bevidsthed de tre vigtigste aspekter.”

Indflydelse: U2, Toto, Sting


Back to Top