Parkering på Musicon

Penselstrøget ligger lige ved siden af Rockmuseet og er en sidegade af Rabalderstræde. Rabalderstræde er et ’shared space’, som er en gågade, hvor der også må køre biler og anden trafik. Her skal både bilister, gående, cyklende og skatende tage hensyn til hinanden, så det bliver en gade med mange anvendelsesmuligheder og plads til alle!

Hvis du har en GPS, som ikke kan finde Penselstrøget eller Rabalderstræde, kan du altid køre efter Havsteensvej 11, som ligger lige ved siden af Musicon.

Hent 'Parkerigsvejledning' som JPG

OFFENTLIG TRANSPORT

Bus til og fra Roskilde stationen
Bus 202A kører til Musicon fra Roskilde Station ad Køgevej til Stenkrogen og ad den nye busvej til Pulsen (tidl. Maglelunden) ved Teknisk Skole og videre til Maglegårdsvej.

STOPPESTED PÅ MUSICON: Stå af på på Pulsen (tidl. Maglelunden) overfor Teknisk Skole – lige bag Hal 12.

202A: Margrethehåb > bymidten > Roskilde st. > Musicon
Hverdage:
kl.06.00-20.00 – hvert 15. minut
kl.20.00-24.00 – hvert 30. minut
Lørdage, søn- og helligdage:
kl.07-00-24.00 – hvert 30. minut

Se andre busser på www.moviatrafik.dk

Find vej fra stationen

Er du på cykel eller gåben er der en smutvej! Gå igennem tunnelen op mod sygehuset. I rundkørslen går du højre og derefter til venstre ad Eriksvej. Følg vejen til Ringparken hvor vejen splittes i to stier, gå til højre. Kryds Søndre Ringvej og så er du i bydelen Musicon. Følg Rabalderstræde og lige efter Den Røde Løber på højre finder du et trædæk det hedder ‘Containerstriben’. Music’scool ligger på Containerstriben.

Hent 'kort' som JPG

Back to Top