Parkering på Musicon

Penselstrøget ligger lige ved siden af Rockmuseet og er en sidegade af Rabalderstræde. Rabalderstræde er et ’shared space’, som er en gågade, hvor der også må køre biler og anden trafik. Her skal både bilister, gående, cyklende og skatende tage hensyn til hinanden, så det bliver en gade med mange anvendelsesmuligheder og plads til alle!

Her kan du se, hvor du må parkere på Musicon. Vi opfordrer dog til at tage tog, bus eller cykel, når du skal besøge bydelen. Prøv også Musiconstien fra stationen, og bliv en oplevelse rigere.

Vælger du at tage bilen til Musicon, kan du finde parkeringsområderne på denne oversigt over parkeringszonerne i Musicon-bydelen.

Hent 'P-info' som PDF

OFFENTLIG TRANSPORT

Bus til og fra Roskilde stationen
Bus 202A kører til Musicon fra Roskilde Station ad Køgevej til Stenkrogen og ad den nye busvej til Pulsen (tidl. Maglelunden) ved Teknisk Skole og videre til Maglegårdsvej.

STOPPESTED PÅ MUSICON: Stå af på på Pulsen (tidl. Maglelunden) overfor Teknisk Skole – lige bag Hal 12.

202A: Margrethehåb > bymidten > Roskilde st. > Musicon
Hverdage:
kl.06.00-20.00 – hvert 15. minut
kl.20.00-24.00 – hvert 30. minut
Lørdage, søn- og helligdage:
kl.07-00-24.00 – hvert 30. minut

Se andre busser på www.moviatrafik.dk

Find vej fra stationen

Er du på cykel eller gåben er der en smutvej! Bydelen ligger kun én kilometer fra Roskilde Station, som der er forbindelse til via en oplevelsessti, Musiconstien, med blandt andet pumptrackbane, boldbur og interaktivt lys.

Følg Rabalderstræde og lige efter Den Røde Løber på højre finder du et trædæk det hedder ‘Containerstriben’. Music’scool ligger på Containerstriben.

Hent 'kort' som PDF
Back to Top

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.