OBS! Første kursusgang er på tirsdag d. 19/4 kl. 11-12. Der er i alt 10 kursusgange, én gang om ugen, om tirsdagen kl. 11-12. Tilmeld dig her for at være med.

Hold Hjernen Frisk

“Den klogeste i bandet er trommeslageren!” siges det for sjov nogle gange, men at spille trommer er en fantastisk træning for din hjerne og kan faktisk gøre dig klogere. Når du spiller trommer får du aktiveret hele din hjerne. Forskning viser, at den fysiske transmission af rytmisk energi til hjernen, synkroniserer venstre og højre hjernehalvdel. Når den logiske venstre hjernehalvdel og den intuitive højre hjernehalvdel begynder at pulser, bliver din intuition stærkere. At spille trommer synkroniserer desuden de nedre områder af hjernen (non-verbal) med præfrontale cortex (sprog og beslutningstagning). Denne integration frembringer følelser af indsigt og sikkerhed.

HVORNÅR OG HVAD?

I april måned (uge 16) starter vi specialtrommekursus særligt for pensionister. Du lærer en separat rytme, som kombineres med andres rytmer, og tilsammen får vi det til at svinge som en rigtig brasiliansk percussiongruppe! Denne workshop udfordrer din hjerne på en ny måde, når rytmer skal sættes sammen og du både skal være opmærksom på dig selv og helheden. Alle prøve at få de forskellige instrumenter i hænderne; repenique (timbale-lignende), surdo (stortromme), agogo bells, cowbells og shakers er instrumenter, der spiller en vigtig rolle. Vi leger os dybere ind i underfordelingen af noder, så du opnår bedre forståelse for, hvad rytme betyder og kan gøre – alle sammen mens du har det sjovt og bliver revet med af musikken! Du går herfra med et stort smil og ekstra spræl i fødderne.

Sammen undersøger vi bl.a.:

– Hvad er rytme?
– Samspil og samarbejde
– Lytte til hinanden og dig selv imens du spiller
– Dynamik og rytmik
– Musikalsk spørgsmål og svar
– Opførelse af et musikstykke

OBS! Hver kursusgang varer en time. Der er i alt 10 kursusgange, én gang om ugen, tirsdag eller onsdag morgen. Kurset starter i uge 16 og slutter i uge 25.

WORKSHOP PRIS

HOLD HJERNEN FRISK* Lektionspris Kursuspris
Gruppe lektion, 10 gange 60 min., 6-10 pers. 1 gang om ugen DKK 159,70* DKK 1597,00*

* = Pris pr. person.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende workshoppen ‘Hold hjernen frisk’.

Ja, jeg vil gerne blive informeret om workshoppen!

Jeg angiver hvornår jeg eventuelt kan deltage i workshoppen og vil gerne blive opdateret om og hvornår kurset starter, så snart der er minimum 6 deltagere.

//
Skriv eventuelt en bemærkning
Back to Top

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.