Event Date/Time
Summer Jam 2022 Summer Jam 2022 19/06/2022
13:30 - 17:00
Description

Det er sjovt at synge under bruseren eller spille trommer på spisebordet, men en ting er sikkert: musik skal spilles live og helst med nogle andre musikere.
Summerjam foregår i Containerstriben på Musicon søndag d. 19. juni. Alle elever, der deltager, har forberedt en sang med deres lærer.
På denne dag mødes de forskellige fremtidlige rockstjerner hinanden på scenen for allerførste gang. Trommeslageren tæller for 1,2,3,4.. og så er der fuld knald på!

Det er et relativt nyt koncept i Danmark. Music’scool har rødder i Holland, og her har det været en stor succes siden 2000. En forsanger på 50 år der synger en sang af The Who, sammen med en 10 år gammel trommeslager og 16 årige guitarist. Yes, det rocker!

Det bliver en hyggelig dag, der drejer sig om at svinge, lave musik sammen, hjælpe hinanden og give nogle elever deres første oplevelse på scenen.
Vi starter med at give den gas kl. 13.30, hvor der bliver slået an til den første sang.

Potentielle rockstjerner, familie, venner og alle andre, der har interesse at opleve noget særligt, er selvfølgelig velkommen til at komme og opmuntre de andre fremtidige rockstjerner.

Back to Top

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.