GRATIS Prøvetime

Nybegynder eller trænet? Vi tager undervisningen derfra, hvor du er. Send en besked og tilmeld dig en GRATIS prøvetime. Vi tilbyder undervisning fra 6 år og op.

Bevis nedenfor, at du ikke er en robot.

Musikskolen i Roskilde

Music’scool er musikskolen i Roskilde, hvor undervisningen i netop dit ønskede instrument foregår på en personlig, moderne og målrettet måde. Skolen er placeret i hjertet af Musicon, tæt ved Ragnarock- Museet for pop, rock og ungdomskultur, og er ligesom de øvrige virksomheder i Containerstriben, bygget op af ombyggede containere.

Lær at spille med personlig musikundervisning

På Music’scool tilbydes undervisning i trommer, guitar, bas, keyboard og sang – for øvede såvel som begyndere, og det særlige ved skolen er, at eleverne får lov til at blive fortrolige med deres instrument gennem hands-on læring. Lærerne arbejder ud fra en overbevisning om, at musikundervisning skal være sjov. Derfor kommer noder og teori heller ikke i første række. Du kan se det fulde program, andre tilbud, eller tilmelde dig en gratis prøvetime. Du har naturligvis også mulighed for at tilmelde dig undervisning med det samme.

Hos Music’scool får du undervisning af erfarne lærere, der giver dig tips og tricks fra grunge, blues, metal, funk, pop, rock eller country. På dit niveau og i dit eget tempo. Vi tilbyder undervisning til alle aldre fra 6 og op.


Back to Top