GRATIS Prøvetime

Nybegynder eller trænet? Vi tager undervisningen derfra, hvor du er. Send en besked og tilmeld dig en GRATIS prøvetime. Vi tilbyder undervisning fra 6 år og op.

Bevis nedenfor, at du ikke er en robot.

Erfarne musiklærere

Undervisningen hos Music’scool gives af erfarne musiklærere, der kender musikkens verden lige så godt som de kender deres instrument. De spiller ofte selv på scenen og uddanner sig løbende. For hvert eneste instrument eller sang har Music’scool en lærer, der hurtigt kan hjælpe dig på rette vej. Undervisningen er skræddersyet til dit niveau og dine personlige ønsker. Her kan du møde lærerne der underviser i bas, guitar, keyboard, sang og trommer.

Jesper Juncker

“Bassen er det instrument der får folk til at danse. I mine lektioner giver jeg undervisning i nogle af rockmusikkens største sange, som er et rigtig godt fundament for basspil.”

Indflydelse: Chaka Khan, Toto, Sting

Kristian Hoffmann

“Der bliver taget udgangspunkt i den enkelte elevs niveau og ønsker. Riffs, sange, fingerspil, akkorder og improvisation. Det skal være sjovt at spille guitar!”

Indflydelse: Hendrix, Miles Davis, David Bowie

Endnu ikke tilgængelig.

Nana Himmelstrup

Roan Segers

“Mit mål er at du får fornøjelsen af at spille, selv de mest kedelige øvelser. I min undervisning som er baseret på at spille live, er holdning, overblik, og bevidsthed de tre vigtigste aspekter.”

Indflydelse: U2, Toto, Sting


Back to Top